Szolgáltatások

1. Raktár bérbeadás

2. Légi teherszállítás

2.1. Légijármű kiszolgálás

Repülőgépek széles körét vagyunk képesek kiszolgálni partnereink igényinek megfelelően. Összehangolt csapatunkkal rövid idő alatt felkészítjük a járműveket az indulásra ez által csökkentve árujának várakozási idejét.

2.2. Cargo transzfer

Áruját eljuttatjuk telephelyéről a repülőtérre vagy a repülőtérről a telephelyére, illetve az Ön által megadott célállomás(ok)ra, így kínálva Önnek gazdaságos szállítmányozási megoldásokat.

3. Vasúti teherszállítás

A Debreceni Nemzetközi Repülőtérnek vasúti összeköttetése van a Debrecen Nagyállomással és ezen keresztül további nemzetközi vasúti állomásokkal is. Repterünkről vasúti teherszállítás végezhető, mely minden megrendelői igénynek eleget tesz. Továbbá kedvező áron logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk a vasúti teherszállításban résztvevő cégek számára.

4. Alap logisztikai szolgáltatásaink

4.1. Bérraktározás és árukezelés

Megbízható szolgáltatást nyújtunk önnek import/export árujának kezelésében. Megfelelő eszközparkunk és szakembereink biztosítják hogy teheráruk széles körét legyünk képesek kezelni.

4.2. Szállítmányozás

Teheráruját 1 és 24 tonna között elszállítjuk igényi szerint a felrakóhelyről a kiszolgáltatási helyére belföldi vagy akár nemzetközi viszonylatban is.

5. Magas hozzáadott értékű logisztikai szolgáltatásaink:

Megbízható partnereinken keresztül moldást nyújtunk önnek akár értékes, romlandó vagy időérzékeny árujának légi úton történő továbbításában.

5.1. Import/export dokumentáció, vámkezelés

Partnereinken keresztül segítséget nyújtunk ügyfeleinknek hogy megfeleljenek a vámkövetelményeknek mind a kiindulási, mind a fogadó oldalon.

5.2. Különleges kezelést igénylő áruk

Az általános teheráruk mellett speciális szállítási és tárolási igényeket is ki tudunk elégíteni (értékes áruk, veszélyes áruk, gyógyszerek, túlméretes küldemények).

5.3. Biztonság

24 órás őrzés-védelem áll rendelkezésére csarnokainkban és a repülőtéren, hogy áruját biztonságban tudhassa.

5.4. Multimodális teheráru szállítás

Komplett door-to-door szolgáltatással állunk rendelkezésére akár belföldi, vagy nemzetközi viszonylatokban közúton, vasúton vagy légi úton.

A repülőtér mellé települő vasúti átrakóbázisunk segítségével három szállítási ágat kapcsolunk össze, így szolgálva ki a lehető legszélesebb igényeket.

6. Komissiózás

7. Csomagolás/átcsomagolás

8. Címkézés

9. Tanácsadás