Hírek

civishir.hu | 2017-03-10

Eladó ipari parki telkek

Debrecenben, a rendkívül dinamikusan fejlődő Határ úti ipari parkban,amely 2016-ban elnyerte a Tudományos és Technológiai Park címet, kisvállalkozások számára kialakított, 2.500 – 3.000 – 4.000 m2 nagyságú, teljes infrastruktúrával ellátott telkek kedvező áron az ipari park tulajdonosától eladóak.

dehir.hu | 2013-11-11

Tető alatt a vasúti átrakó a debreceni reptéren

Debrecen – Jól halad a repülőtéri intermodális központ kialakítása, az átrakó és a szolgáltató csarnok váza felépült, a térburkolást is befejezték a szakemberek.

raktaram.hu | 2013-11-07

Jól megy az ipar Debrecenben

Nem múlik el hét beruházás bejelentése, bokrétaünnepség vagy új gyártókapacitás indítása nélkül - Debrecenben. A város határában fekvő Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park a Xanga cégcsoport, és cseppet sem mellékesen a cívis város legjelentősebb beruházása, s egyben a térség gazdaságának motorja.

dehir.hu | 2013-10-10

Új utak várják a befektetőket a debreceni repülőtéren

Debrecen - Egyre több ipari csarnok épül a repülőtér melletti iparterületen, ezeknek teremtették meg az infrastrukturális feltételeit.

dehir.hu | 2013-09-20

Kósa Lajos: olyan, mintha Debrecenbe is települt volna egy Mercedes-gyár

Debrecen – Egy francia nyomdaipari vállalat költözik a Xanga cégcsoport által épített termelőüzembe, a Határ úti ipari parkba.

dehir.hu | 2013-08-26

Százötven új munkahelyet teremt Debrecenben a Xanga és a WDubai

Szeptember végén üzembe helyezik a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Parkban a magyar tulajdonú Xanga csoport és az Egyesült Arab Emírséghez tartozó dubaji székhelyű WDubai Group közös befektetésével megvalósuló mintegy ötezer négyzetméteres vállalkozói inkubátorházat.

dehir.hu | 2013-08-12

Papp László: sikeres Debrecen gazdaságfejlesztő programja

Debrecen – A repülőtérnél folyamatban lévő fejlesztés csaknem 200 új munkahelyet teremt – erről beszélt Papp László alpolgármester a Xanga által szervezett bokrétaünnepségen.

dehir.hu | 2013-05-30

Ipari csarnok épül a Határ úti Ipari Parkban, 250 új munkahely már biztos

Herdon István úgy számol, tele lesz a most épülő 16 ezer négyzetméteres csarnok a Határ úti Ipari Parkban. Egy bérlő már van.

dehir.hu | 2013-05-29

Bármiből lehet üzlet: vietnamiak látogattak Debrecenbe

Vietnammal épít kapcsolatot a Debreceni Egyetem és a Xanga cégcsoport. Elsősorban az ipari park és a felsőoktatás együttműködését tanulmányozták a vendégek. A vietnami delegáció vezetője azt mondta: a Xanga cégcsoport fejlesztése olyan modell, amit náluk is érdemes megvalósítani.

hirado.hu | 2013-05-27

Három és fél milliárd forintos fejlesztés a debreceni repülőtéren

3,5 milliárd forintos beruházással vasúti átrakó terminál, ipari logisztikai csarnok és ipari csarnok épül a debreceni repülőtéren.

dehir.hu | 2013-05-27

Földön, sínen, levegőben: kétszáz új munkahely a debreceni reptéren

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az osztrák vasúti társaság tulajdonában lévő Rail Cargo Hungaria Zrt. és a Xanga Investment & Development Group. Az együttműködés a debreceni repülőtéren létesülő trimodális logisztikai központ sikeres működését alapozza meg.

dehir.hu | 2013-05-23

Tovább bővül a Határ úti ipari park Debrecenben

Újabb beruházások előtt nyílhat lehetőség a frissen átadott útszakasz jóvoltából – hangsúlyozta Papp László alpolgármester.

dehir.hu | 2013-04-24

Charterjáratok indulhatnak Debrecen és Szkopje között

Debreceni mintára alakítanák át az ipari parkokat Macedóniában - ezt mondta a Macedón Köztársaság magyarországi nagykövete, miután megnézte a Xanga cégcsoport reptéri fejlesztését.

haon.hu | 2013-04-24

Macedón érdeklődés Debrecen iránt

A magyar tőkét és turistákat egyaránt szívesen látnák Macedóniában.

dehir.hu | 2013-04-24

Így fog kinézni a debreceni repülőtér

Milliárdos fejlesztéseket hajtanak végre a következő években a debreceni légikikötőben. Megmutatjuk, milyen lesz a reptér az átalakítás után.

dehir.hu | 2013-04-18

Összekötik a debreceni repülőteret a Nagyállomással

Vasúti vonal köti össze a jövőben a Nagyállomást és a repülőteret. Felújítják a szovjet időkben épült síneket. A fejlesztés a reptéri intermodális logisztikai központ beruházásának része, amihez a Xanga-cégcsoport 1,3 milliárd forintos uniós támogatást nyert. Csütörtökön rakták le a korszerű vasúti átrakó alapkövét.

dehir.hu | 2013-04-18

Most a munkahelyteremtésen van a sor a debreceni reptéren

Az utasszállítás beindítása csak a kezdet, a most rajtoló óriásberuházás a gazdaságfejlesztést és a munkahelyteremtést szolgálja - mondja Herdon István, a repteret üzemeltető a Xanga-cégcsoport vezetője.

dehir.hu | 2013-04-02

Már heti ötször repülhetünk a Wizz Airrel Debrecenből Londonba

2012 júniusa óta hetente háromszor repülnek a Wizz Air gépei Debrecen és London között. A londoni járat rendkívül népszerű, több tízezren utaztak már a brit főváros és a cívisváros között a légitársasággal.

dehir.hu | 2013-02-15

Ez gyönyörű – mondta az amerikai nagykövet a debreceni reptéren

Debrecenben tett hivatalos látogatást az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete. Eleni Tsakopoulos Kounalakis találkozott a Határ úti Ipari Parkban működő amerikai vállalatok képviselőivel. A szakmai nap végén megtekintette a debreceni repülőtér cargo bázisának már elkészült első ütemét, ami szerinte a város egyik legfontosabb vonzereje lehet az amerikai cégek számára.

dehir.hu | 2013-02-13

Debrecenbe látogat az USA magyarországi nagykövete

A Debreceni Nemzetközi Repülőtérre és a Határ úti Ipari Parkba tesz hivatalos látogatást Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet.