Menedzsment

Herdon István

Igazgató, CEO

Herdon István közgazdász, a XANGA Investment & Development Group alapítója. Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik kockázati tőkebefektetés terén. A cégcsoport nemzetközi gazdaságfejlesztési és tanácsadó tagvállalatának ügyvezetőjeként több tucat külföldi vállalkozás kelet-magyarországi befektetésében működött közre az elmúlt évtizedben. A cégcsoport alapítását megelőzően a bankszektorban dolgozott, ahol fő munkaterülete a kockázatkezelés és vállalkozások finanszírozása volt. 1994 és 1998 között az Észak-Kelet Magyarországi Regionális Fejlesztési Holding Rt. befektetési menedzsereként, valamint a Záhogy és Térsége Fejlesztési Társaság pénzügyi szakértőjeként végezte munkáját. 1993 és 1994 között a Magyar Befektetési és Fejlesztési Bank főmunkatársa, míg 1988 és 1993 között a Magyar Hitel Bank Rt. Mátészalkai Igazgatóságának osztályvezetője volt.

Csukás Endre

Igazgató

Csukás Endre matematikus, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik nemzetközi gazdaságfejlesztés területén. Számos, különféle ipari ágazatban tevékenykedő külföldi vállalat magyarországi üzemének beindítását projektvezetőként menedzselte. Sikeres pályázatírói és pályázatmenedzseri tevékenységének eredményeképpen több tucat magánvállalkozás illetve intézmény jutott hazai és Európai Uniós forrásból vissza nem térítendő támogatáshoz. Szakértőként vett részt fejlesztési stratégiák, valamint operatív programok akcióterveinek kidolgozásában. Alapításától kezdve a XANGA cégcsoport vezető menedzsere.

Csukás Tibor

Csukás Tibor építőmérnök, sok éves tapasztalattal rendelkezik közmű és mélyépítési tervezés és kivitelezés terén. Számos infrastruktúra beruházás előkészítését és kivitelezését menedzselte. 2010-ben csatlakozott a XANGA menedzsmentjéhez. Feladata a cégcsoport beruházásainak menedzselése és teljes körű műszaki felügyelete.

Rácz Zsolt

Pénzügyi igazgató

Rácz Zsolt közgazdász, okleveles könyvvizsgáló képesítéssel rendelkezik. 2003 óta a XANGA vezetőségének tagja. Feladata a cégcsoport vállalkozásainak pénzügyi kontrolja és monitoringja, valamint a cégcsoport partnereinek nyújtott pénzügyi szolgáltatások menedzselése.

Csonka Zoltán

Projektvezető

Csonka Zoltán közgazdász, 2003-ban csatlakozott a XANGA cégcsoporthoz. Feladata a cégcsoport valamint partnerei beruházásaihoz igénybe vett pályázatok elkészítésének és lebonyolításának menedzselése.